Voor werkgevers

teqwerk

Op zoek naar een persoonlijke en betrokken partner voor personeelsdiensten?

teQ werk biedt voor jouw organisatie de passende medewerker. Onze kracht ligt in maatwerkoplossingen, persoonlijk contact en flexibiliteit. Wij werken intensief samen met zowel de opdrachtgever als de werknemer. Hierdoor realiseren wij groei voor alle betrokkenen en creƫren wij succes. Door onze ervaring, expertise en uitgebreide netwerk zijn wij in staat snel en flexibel in te spelen op vraag en aanbod. Wij leveren kwaliteit.

Dat doen wij op onze eigen betrokken manier, omdat persoonlijk contact voor betere oplossingen zorgt. Door onze kennis van de markt, van de branche en intensief contact met de kandidaat kunnen wij voor de beste oplossingen zorgen.

Persoonlijk contact heeft bij ons de prioriteit!

Wij zijn gespecialiseerd in personeelsbemiddeling; uitzenden, detacheren en werving & Selectie. Wij denken met jou mee om een oplossing te vinden wat betreft personeelszaken. Neem contact op met onze consultants om verdere mogelijkheden te bespreken.

Wij staan voor je klaar

team
Linda Schuitemaker
Managing Consultant

Onze keurmerken

Vacature alert

Steeds de nieuwste vacatures in je mailbox? Met de vacature alert van teQ werk ontvang je onze vacatures die bij jou passen als eerste in je mailbox. Je hoeft zelf niet te zoeken en bent altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
vacatures
Vacature alert