Over ons

teqwerk

Wij zijn specialist in de sectoren Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek, Metaal, Bouw, Productie, Administratie en BackOffice. Er zijn natuurlijk meer uitzendbureaus, maar wij benaderen het anders. Persoonlijk contact is onze toegevoegde waarde. Tijdens een persoonlijk gesprek vragen we door om achterliggende informatie op tafel te krijgen. Het gaat om de klik tussen mensen, een medewerker die van toegevoegde waarde is voor een bedrijf. Een werkgever die de medewerker de kans geeft zichzelf te ontwikkelen. We gaan voor een plezierige werkrelatie, want wie met plezier werkt, zorgt voor betere resultaten!

Met onze persoonlijke benadering naar zowel de kandidaat als naar de opdrachtgever onderscheiden wij ons van anderen. Wij gaan in gesprek met beide partijen om zo de beste connectie te vinden. Wij zetten ons in om achterliggende informatie op tafel te krijgen zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Wij gaan voor een plezierige relatie waar openheid centraal staat. Wie met plezier werkt, brengt succes!

Wij staan voor je klaar

team
Karin Elders
Managing Consultant
team
Linda Schuitemaker
Managing Consultant
team
Anne Pessink
Marketing & Communicatie

Onze keurmerken

sna
nbbu
vcu

Vacature alert

Steeds de nieuwste vacatures in je mailbox? Met de vacature alert van teQ werk ontvang je onze vacatures die bij jou passen als eerste in je mailbox. Je hoeft zelf niet te zoeken en bent altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
vacatures
Vacature alert