Disclaimer

teqwerk

Gebruik van deze website

teQ werk besteedt veel aandacht aan de juistheid en de volledigheid van de informatie op onze website. De inhoud en functionaliteit wordt zo zorgvuldig mogelijk gecontroleerd, geactualiseerd en geoptimaliseerd. Het kan voorkomen dat informatie verouderd of incorrect is, of dat informatie ontbreekt.

Het is niet toegestaan de site te gebruiken wanneer dit:

  • het gebruik van andere bezoekers stoort
  • het functioneren van deze website in gevaar kan brengen
  • de geboden informatie of onderliggende software kan aantasten

Informatie van derden, producten en diensten

Op de website wordt, al dan niet door middel van hyperlinks, verwezen naar informatie, producten en diensten van derden. Bij gebruik van de geboden informatie en diensten verstrekt door derden, gebeurt dat voor eigen rekening en risico van de gebruiker van deze website.

Intellectuele eigendomsrechten

TeQ werk behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten) met betrekking tot op de website gepresenteerde informatie (waaronder teksten, grafisch materiaal en logo’s). Behalve het downloaden en printen van de geboden informatie voor eigen gebruik, is het niet toegestaan om de inhoud van de website, zonder uitdrukkelijke toestemming van teQ werk, over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken.

Wijzigingen

teQ werk behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website (inclusief de tekst van deze disclaimer) te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Wij raden je aan deze tekst met enige regelmaat te raadplegen als je onze website bezoekt.

Wij staan voor je klaar

team
Linda Schuitemaker
Managing Consultant

Onze keurmerken

Vacature alert

Steeds de nieuwste vacatures in je mailbox? Met de vacature alert van teQ werk ontvang je onze vacatures die bij jou passen als eerste in je mailbox. Je hoeft zelf niet te zoeken en bent altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
vacatures
Vacature alert