Met teQ werk sta je sterk!
Jij gaat aan het werk en wij regelen de rest.

DSCF3941 1

Wij zijn teQ werk

De beste werkplek vinden voor jou, dat is wat wij doen. Ons team zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt in/op jouw vakgebied. We vinden het belangrijk om jou te leren kennen, zodat we precies weten welke functie en welk bedrijf goed bij jou past. Wij werken landelijk, maar kennen de lokale vraag. teQ werk beschikt over een goed netwerk met werkgevers en werkzoekenden. Wij verbinden opdrachtgevers met de juiste mensen. Wij zijn geen standaard uitzendbureau. Naast het uitzenden zetten wij ons ook in voor jouw loopbaan met opleidingen, trainingen en het krijgen van een vaste baan.

Hieronder vindt je een overzicht van onze Vacatures in Groningen:

Jobs From Teq werk

Staat jouw Job er nou bij? Geen nood!

Bij teQ werk hebben we altijd genoeg andere interessante banen in de techniek beschikbaar. Bel ons voor een kennismaking of stuur een mail.

Vacature alert

Steeds de nieuwste vacatures in je mailbox? Met de vacature alert van teQ werk ontvang je onze vacatures die bij jou passen als eerste in je mailbox. Je hoeft zelf niet te zoeken en bent altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Voor jou

  • Wekelijkse of 4 wekelijkse betaling

  • Actief voor jou

  • Ook voor rechtstreeks dienstverband

  • Begeleiding in je carrière

  • Alle voordelen van een cao (NBBU)

  • Veiligheidsinstructies voor op jouw werkplek

DSCF2146 scaled

Start sterk met teQ werk

Met plezier naar je werk. Een leuke baan met voldoende uitdagingen. teQ werk helpt je aan een baan op ieder niveau en in diverse branches. Jouw ambities staan bij ons voorop en ons netwerk is jouw netwerk. We stellen je graag voor aan de werkgever die bij jou past. Neem online contact met ons op of bel ons om kennis te maken.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op!

neem contact op!